Smart WorkPlace Stand Up bij de Van Nelle Fabriek: over activatie en verbinding

Smart WorkPlace Stand Up bij de Van Nelle Fabriek: over activatie en verbinding

30 augustus was het tijd voor een nieuwe Stand Up. Dit keer kwamen ruim 60 experts bijeen in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

De Stand Up wordt georganiseerd voor experts en door experts. Zo biedt de Stand Up de mogelijkheid te netwerken en up-to-date te blijven over de komende activiteiten van Smart WorkPlace. Onder andere is gesproken over het aankomende Human Capital Congres op 1 november, de City Table en Round Tables. Dirk van Gemert sprak over de aankomende WorkPlace Xperience in 2023. Na de presentaties vertelden experts Ellis ten Dam, Kees Rezelman en Sander Munsterman over de unieke en krachtige positie van experts. Door een actieve en inspirerende houding kun je daadwerkelijk nieuwe activiteiten in gang zetten. Zo zijn bijvoorbeeld de initiatieven Campus Day en GemeenteHuisvesting voortgekomen uit de ideeën van experts.

Van Nelle Fabriek

Daarna was het tijd om de unieke locatie van de Stand Up te bekijken door middel van een begeleide tour. De Van Nelle Fabriek is een bijzonder inspirerende omgeving die in 1930 afgemaakt is. Opmerkelijk zijn de details in de constructie en de gedachtes achter de bouw. Een echt vooruitstrevend ontwerp voor zijn tijd dat gebruik maakte van omgevingspsychologie en natuurlijk daglicht om de beleving van werkegeluk en de arbeidsproductiviteit van de medewerkers te bevorderen. Het gebouw is in 2014 verklaard tot UNESCO Werelderfgoed.

Voor een korte sfeerimpressie is hier een fotoalbum beschikbaar.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven