E-zine: Hybride werken & Vastgoed

E-zine: Hybride werken & Vastgoed

Nu we meer thuiswerken ontstaan er ook meer vragen. Hoe blijven medewerkers met elkaar verbonden? En welke rol speelt het kantoor daarbij? In het E-zine: Hybride werken & Vastgoed wordt dieper ingegaan op dit thema.

Het antwoord verschilt namelijk per organisatie. Een vaste werkplek of een fysieke plek om elkaar te ontmoeten zijn van essentieel belang om succesvol samen te werken. Daarbij is relevant te weten wat de diverse activiteiten van de medewerkers zijn. Komt men voor concentratie en dus een stilteplek naar kantoor of juist om te overleggen?

Waar diversiteit is aan activiteiten heeft het kantoor een ondersteunende functie. Maar het kantoor is er ook om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Mensen moeten verleid worden om op kantoor te komen. In the war for talent krijgt het kantoor een belangrijkere rol.

Daarover gaat deze E-zine van Smart WorkPlace. Veel partners en experts van Smart WorkPlace laten in deze E-zine hun licht schijnen op de hier gestelde vragen en voor zover mogelijk wordt een visie op de toekomst ontvouwd.

Lees het E-zine

Teruglezen

Wilt u de vorige E-zines teruglezen? Dat kan via de Kennisbank. Daar vindt u ook de digitale versies van de magazines die tot nu toe zijn verschenen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven