SUB presenteert: SUB Platform

SUB presenteert: SUB Platform

Concrete stappen zetten om echt duurzaam te ondernemen daar helpt het SUB Platform ondernemers, organisaties en overheden bij.

Op dinsdag 16 mei om 16.00 uur lanceren zij hun platform, dit doen ze via een exclusief, online event waar deelnemers als eerste toegang krijgen.

Het SUB Platform

Verduurzamen in je organisatie. Waar begin je? Hoe pak je het aan? Je vindt in het SUB Platform de tools om inzicht te krijgen in je eigen duurzaamheidsprofiel, om je footprint te berekenen en alle kennis over verduurzamen. Vanuit daar kun je doelen stellen. Samen met collega’s en stakeholders werk je aan duurzame doelen.

De lancering

Op dinsdag 16 mei om 16.00 uur hosten SUB een exclusief, online event waarin je mee op tour gaat door het platform. Daarnaast hebben ze een interessante welkomstaanbieding voor alle deelnemers. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt.

Het project en ontwikkeling

Het platform is mogelijk gemaakt door partners als Breedweer, Outlawz The Digital Agency en MKB!dee. Nu de ontwikkeling en testfase afgerond is, lanceert SUB het eindresultaat. Waar ze zich in het begin voornamelijk op het mkb richtten, is het platform inmiddels uitgegroeid tot een groter geheel waar ze nu ook organisaties en overheden kunnen bedienen.

Aanmelden voor het online-evenement kan via LinkedIn.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven