Even werken tijdens PROVADA 2023?

Even werken tijdens PROVADA 2023?

Hybride en duurzaam werken kan overal en op ieder moment van de dag. Ook tijdens PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland! Reserveren van een werkplek kan nu al via de Workhub website.

Op 13, 14 en 15 juni 2023 is de vastgoedbeurs PROVADA weer terug in de RAI Amsterdam. PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met ruim 200 exposanten uit de vastgoedsector – van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties – en meer dan 70 gemeenten. 

Gratis aan het werk

Op de Workhub-stand (12-53) kan je tijdens PROVADA een uurtje werken in een TJILL Spot. Helemaal gratis aangeboden door PROVADA i.s.m. Workhub en je krijgt er zelfs een lekker kopje koffie / thee bij aangeboden.

Het platform Workhub is een unieke service. Workhub is de oplossing voor de leegstaande werk- en vergaderplekken die organisaties nu hebben: veel werkplekken op kantoor worden niet gebruikt door het thuiswerken en tegelijkertijd zijn medewerkers op zoek naar comfortabele werkplekken dicht bij huis of onderweg.

Reserveren van een werkplek kan nu al via de Workhub website.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van Workhub

Naar het overzicht

Terug naar boven