ISS Facility Services scoort hoog als Top Employer in Nederland

ISS Facility Services scoort hoog als Top Employer in Nederland

Facilitair dienstverlener ISS is dit jaar voor de derde keer op rij erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. ISS scoorde erg hoog waaronder zelfs een 100 procent score op strategie, leiderschap en cultuur.

Het Top Employers Institute, wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld.

Ontwikkeling

Gemmie Hermens, People & Culture director van ISS Facility Services is trots op deze prestigieuze erkenning: “Het Top Employers certificaat is een prachtige waardering van ISS als toonaangevend werkgever. We investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Op alle niveaus bieden wij trainingen: van servicegerichte trainingen voor onze operationele medewerkers tot en met het leiderschapsprogramma LeadingOneISS. Dat zorgt aantoonbaar voor gemotiveerde en vakkundige medewerkers die met plezier en trots hun werk doen. We zetten onverminderd in op de verdere ontwikkeling van ons HR-beleid. Dit doen we onder andere op de gebieden duurzame inzetbaarheid, talentmanagement en leiderschap en cultuur”.

Diversiteit en inclusie

Ook op het gebied van diversiteit en inclusie scoort volgens het Top Employers Institute ISS bijzonder sterk. Afgelopen jaar werd de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen behaald, waarmee het bedrijf tot de 10% best presterende bedrijven op het gebied van diversiteit en inclusie behoort. Ruim tien procent van de eigen medewerkers behoort tot de groep met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven