SWP Talks #49: Happy & Health

SWP Talks #49: Happy & Health

Luister de nieuwste SWP Talks over Happy & Health in de werkomgeving met Agnes ten Cate, Sebastiaan Viezee van HEYDAY, Charlotte Meirink van Vattenfall en Elselien Winters van Limoonworks.

Vlnr: Elselien Winters, Agnes ten Cate, Charlotte Meirink en Sebastiaan Viezee

Gelukkiger en gezonder werken

Happy & Health omvat zowel fysieke als mentale gezondheid, en streeft ernaar om een werkomgeving te creëren die positief en ondersteunend is. Dit kan onder meer inhouden: het aanmoedigen van regelmatige pauzes, het bevorderen van lichaamsbeweging, het bieden van gezonde voedingskeuzes en het aanbieden van programma's ter ondersteuning van mentale gezondheid, zoals mindfulness en stressmanagement. In deze podcast bespreken de experts hun ervaringen met dit onderwerp.

Elselien Winters, Eigenaar en Oprichter van Limoonworks, trapt af: "In een happy en healthy werkomgeving is sociaal, mentaal en fysiek echt gebundeld. Je moet energie krijgen van je werk en je moet kunnen ontmoeten, inspireren en samenwerken. Dat sociale aspect is heel belangrijk." Sebastiaan Viezee, Consultant van Heyday, klinkt instemmend. "Met die aspecten creëer je een werkomgeving die inspireert, om alles uit jezelf te halen. Dat maakt je gezond en gelukkig." Ook bij Vattenfall staan deze onderwerpen hoog op de priotiteitenlijst. Charlotte Meirink, Facility Advisor Real Estate & Facility Management bij Vattenfall, "Je medewerkers zijn natuurlijk het belangrijkste aspect van je organisatie. Zeker nu we covid enigszins achter ons hebben zie je dat er steeds meer aandacht is voor de fysieke werkomgeving. De mentale aspecten mogen hierin niet achterblijven."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven