Kennisbank: Nieuws
Hoe creëer je een kantooromgeving met aantrekkingskracht?
Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze medewerkers vaker naar kantoor krijgen. ...
Lees verderRobotkeuken beleeft primeur in bedrijfsrestaurants
Altijd een voedzame, duurzame maaltijd, met verse ingrediënten, speciaal op ...
Lees verderEfficiënt en toekomstbestendig ontwerp voor Tergooi MC
Het ontwerpen van een efficiënt en toekomstbestendig nieuwbouwproject is geen ...
Lees verderHoe helpt een Digital Twin bij het welzijn van medewerkers?
De gezondheid en het geluk van iedereen op de werkplek is inmiddels een veelbesproken ...
Lees verderWorkPlace Inside #14: Anke van Eck
Anke van Eck is thuiswerkexpert, maar ook liefhebber van natuur, muziek, musea en ...
Lees verderIn memoriam: Geanne van Arkel (1970-2023)
Maandag 17 juli jl. is onverwacht Geanne van Arkel overleden. Met haar overlijden ...
Lees verderWe moeten meer 'circulair slopen'
"Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor duurzaam slopen", volgens ...
Lees verderRené Keijzer (DCMR): 'Iedereen is altijd welkom in de herberg'
Is maatwerk voor hybride werken nodig? Volgens René Keijzer van DCMR Milieudienst ...
Lees verderDoen grote organisaties wel genoeg aan duurzaamheid?
We zitten in de meest ingrijpende bedrijfstransformatie in 50 jaar, zo klinkt het ...
Lees verderBewustwording van circulariteit
Willem van Hoof is technisch adviseur vastgoed bij GGZ Rivierduinen en sprak tijdens ...
Lees verderHet belang van vitaliteit
Er zijn steeds meer burn-outs en andere vormen van verzuim. Anke van Eck, Fleur ...
Lees verder