Moergestel BV nieuwe partner Smart WorkPlace

Moergestel BV nieuwe partner Smart WorkPlace

Met Cube2Live wil de nieuwe partner van Smart WorkPlace, Moergestel BV, duurzame werkplekken realiseren in een wereld waar thuiswerken bij steeds meer organisaties aan de orde komt. Expert Jeroen Bekkers licht toe.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Moergestel BV voor de werkomgeving van de toekomst?

“Wij zijn er van overtuigd dat we door de ontwikkelingen rondom corona en het feit dat we er de komende jaren mee moeten leven er essentiële veranderingen zullen ontstaan in een versneld tempo en dat onder andere thuiswerken meer en meer binnen veel organisaties aan  de orde zal komen.

Wij zien het als een uitdaging om daar middels onze 10 FT en 20 FT containers van Cube2Live in mee te denken als het gaat om goede modulaire units, duurzame werkplekken die praktisch in te passen zijn in thuissituaties en voldoen aan de hedendaagse eisen, waarin circulair meer en meer een beproeving zal zijn.

Maar er valt ook te denken aan verzamelplaatsen binnen een city of een groenrijke omgeving. Unieke vormgevingen, flexibel, verplaatsbaar, hip en trendy. Wij begeven ons met Cube2Live al in veel geledingen van de samenlevingen zoals sociale woningbouw, arbeidsmigranten, emigranten,recreatiedoeleinden zoals vakantieparken, asielzoekers. Daarbij bieden wij werkplekken maar ook zorgunits. Modulair bouwen heeft de toekomst. Wij bouwen 80 tot 90 procent van onze units in onze productiehallen in het Duitse Wassenberg.”

Welke rol kan Moergestel BV daarbij spelen?  

“Wij proberen partners aan ons te koppelen om het concept van Cube2Live zo’n breed mogelijk draagvlak te geven. Dat draagvlak is interessant voor meerdere partijen. Zo hebben we inmiddels Drop2Drink aan ons  gebonden waar hemelwater omgezet wordt in (gecertificeerd) drinkwater, flexibele schroeffunderingen en een partij voor slimme energie gekoppeld aan art impressies als gevelbekleding. We zijn dan ook de ingang voor investeerders, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven, gemeenten en studentenhuisvestingspartijen.”

Waarom is het belangrijk voor Moergestel BV om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?

“Gezien de aanwezige partijen op het kennisplatform Smart WorkPlace en de exposure die het via dit kanaal weer met zich meebrengt is het uiterst interessant om erbij te zitten. Daarnaast zijn wij steeds op zoek naar synergiemogelijkheden binnen ons netwerk en onze toekomstige netwerken. Openstaan voor nieuwe ideeën en technologieën creërt ook voor ons weer nieuwe kansen. Daarnaast is in de volledige presentatie van Smart WorkPlace bij mij wel het goede gevoel gekomen over de kwaliteit van deze netwerkclub. We zijn dan ook zeer benieuwd wat deze ingang het komende jaar ons zal brengen.”

Foto: De bedenkers van Cube2Live, Gaston van Thillo (links) en Jeroen Bekkers. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven