Snel en eenvoudig starten met sensoren

Snel en eenvoudig starten met sensoren

Hoe kun je snel en eenvoudig starten met sensoren? Speciaal voor onderwijsinstanties en vergaderruimten  lanceert Smart WorkPlace partner Measuremen de Sensor Do-It-Yourself kit.

Het verzamelen van data over het daadwerkelijk gebruik van de werkomgeving is niet meer weg te denken. Veel mensen geloven nog steeds dat het implementeren van sensoren een kostbaar en complex traject is. Speciaal voor onderwijsinstanties en vergaderruimten lanceert Measuremen daarom Sensor DIY. Hiermee kan snel en eenvoudig gestart kan worden met sensoren. 

 Een veilige omgeving

De huidige situatie vraagt om een gedegen aanpak voor het creëren van een veilige omgeving. Door realtime inzicht te verschaffen in het gebruik van onderwijs- en vergaderruimten wordt het mogelijk efficiënter en veiliger om te gaan met beschikbare capaciteit. Dit kan nu snel en eenvoudig met Sensor DIY van Measuremen. 

Het pakket kan eenvoudig via de website besteld worden en is binnen enkele dagen op de plek van bestemming. Daarnaast bevat het pakket handige video-instructies zodat je snel aan de slag kunt gaan. De sensoren zijn uitgerust met batterijen en een 4G Gateway waarmee de informatie direct wordt verzonden naar uw online dashboard (de Measuremen-Portal) waar u een jaar lang toegang tot krijgt. Kortom: in plaats van ingewikkelde infrastructurele projecten of lastig doen met internetverbindingen een out-of-the-box werkende oplossing met twintig sensoren, goed voor vier of vijf klaslokalen of vijf of zes vergaderruimtes.

Inspelen op toenemende vraag naar simpele oplossingen

Measuremen geeft géén advies. Het meet, analyseert en legt verbanden. Met de Sensor DIY speelt Measuremen verder in op gemak en ontzorgen. Geen ingewikkelde koppelingen met systemen of processen, maar direct objectieve data en waar voor je geld. Desgewenst kan het pakket worden uitgebreid met meerdere sensoren, want ook sensoren voor werkplekken, klimaat en CO2 behoren tot de mogelijkheden. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven