Founding partner

Royal HaskoningDHV

Laan 1914 35
3818 EX Amersfoort

T: 088 348 2000


Royal HaskoningDHV is een vooraanstaande, onafhankelijke en internationale dienstverlener op het gebied van projectmanagement en engineering consultancy. Per jaar werken onze specialisten aan zo’n 30.000 projecten op het gebied van planning en transport, infrastructuur, water en watermanagement, maritiem, luchtvaart, industrie, energie, mijnbouw en gebouwen. Samen met haar internationale netwerk aan kantoren levert Royal HaskoningDHV lokaal eersteklas oplossingen voor klanten over de hele wereld, in zowel de publieke als de private sector.

We richten ons op het creëren van inspirerende, duurzame gebouwen. Met behulp van innovatieve technologieën bieden wij de gebouwde omgeving die onze klanten in staat stelt successen te behalen. We laten ons leiden door de behoeften van onze klanten en zorgen ervoor dat de beste oplossing ook kan worden gebouwd, tegen minimale kosten in termen van total cost of ownership - duurzaam, efficiënt en gezond, maar ook spannend, verfrissend en mooi.

Actief in elke fase van de huisvesting cyclus -van initiatief, via ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud- zijn gemakshalve alle diensten onder één dak te vinden. Consultancy en project management, ontwerp, engineering en operational management zijn alle gericht op waardecreatie door het bereiken van de optimale balans tussen drie elementen: sociale kwaliteit (de 'leefbaarheid'), ruimtelijke kwaliteit (efficiënt gebruik van ruimte, materialen en energie) en de economische kwaliteit.

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven