12 april 2018: Unieke cross-sectorale opleiding voor kanteling van vakmatig naar marktdenken

12 april 2018: Unieke cross-sectorale opleiding voor kanteling van vakmatig naar marktdenken

sep20

Deze 8-daagse opleiding is als een reis. ‘Het vak, De Kanteling en De Toekomst’ is de titel van de vertrekdag. De vier inspiratiedagen gaan over de gebouwde omgeving, de werkplek, de technologie en modellen en concepten.

De opleiding heeft daarnaast een Tussenstop en een Aankomstdag. Op deze dagen presenteren de deelnemers eerst hun persoonlijke visie en vervolgens hun strategie. De opleiding wordt afgesloten met een mondeling examen. Wim Pullen, directeur Center for People & Building, Nicole Poldervaart, teammanager landelijke inkoop 1ste lijn van Menzis en tevens bestuurder van Nevi Zorg en Fred Kloet, directeur Smart WorkPlace, zijn de examinatoren.

Locaties en docenten

De reis gaat langs de Bouwcampus, de TU Delft, Wageningen University, Alliander, The Edge, Circl, Schiphol en Meander Medisch Centrum. Docenten komen van de HAN, Twynstra Gudde, PHI Factory, Bouwcampus, Duurzaam Gebouwd, de Architekten Cie, ABN AMRO, TU Delft, Bouwinformatieraad, Wageningen University, Foodstep, Facilicom, Alliander, TBI, Schiphol Group, Leesman, RHDHV, IFMEC, OCS Steelcase, Meander Medisch Centrum, Ministerie van Defensie en ISS.

Onderweg krijgen de deelnemers waardevolle rapporten, strategische plannen, magazines, rondleidingen door unieke en de meest duurzame gebouwen en visionaire publicaties. De aangeboden brede kennis uit diverse sectoren zorgt voor een waardevolle rugzak. Titels van enkele lessen zijn ‘Gebouwbeheer 2.0’, ‘Circulair Bouwen’, ‘Smart FM en Asset Management’, ‘Community en Engagement’, ‘De externe Service Provider’ en ‘De Kanteling’.

FMN

De opleiding wordt ondersteund door Facility Management Nederland. Leden krijgen een korting.

Voor meer informatie en het volledige programma kijk HIER. FMN-leden krijgen korting. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 12 april 2018permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven