Breedweer en ISS staan in de finale! 

Breedweer en ISS staan in de finale! 

Twee Founding Partners van Smart WorkPlace, ISS en Breedweer, zijn doorgedrongen tot de finale van de European Cleaning & Hygiene Awards 2018.

Deze jaarlijkse prijzen worden uitgereikt aan de beste Europese bedrijven in de professionele schoonmaaksector. Zesendertig toonaangevende dienstverleners, fabrikanten en distributeurs zijn in 10 categorieën genomineerd.

Breedweer is genomineerd in de categorie Sustainability en moet het opnemen tegen 3 andere bedrijven: Essity, Chequers Contract Services en Cleanology. ISS Facilities Services neemt in de categorie Excellence in Client and Contractor Partnerships op tegen CSU / CIRCL, Incentive QAS en Google / CBRE / Principle 

Volgens Michelle Marshall, redacteur van European Cleaning Journal (ECJ) - die de awards oprichtte - en lid van de jury, kende deze editie een aantal extreem sterke inzendingen. “Dat heeft voor keihard werk voor de juryleden gezorgd, maar we denken dat de shortlist een aantal van de meest vooruitstrevende, innovatieve bedrijven in de sector vertegenwoordigt." 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een exclusief galadiner in het Five Star Hotel Palace in Berlijn op 15 november.

Bron: ECJ

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven