Blended working in januari centraal thema bij SWP

Blended working in januari centraal thema bij SWP

Blended working is in januari 2021 het centraal thema bij SWP. Ook de overige thema’s voor het jaar zijn inmiddels vastgesteld.

Blended working is flexibel, plaats-, tijd- en apparaatonafhankelijk werken en een hybride mengvorm tussen online werken en fysiek bij elkaar werken. De term kwam in 2020 onder invloed van de coronacrisis volop in de belangstelling te staan omdat Nederland noodgedwongen veel meer thuis moest werken en daardoor ook gedwongen was om veel meer dan voorheen digitaal contact te onderhouden via platforms als Teams en Zoom.

Inmiddels is duidelijk dat het ‘oude’ normaal niet meer zal terugkeren en dat de manier van werken voorgoed zal veranderen. Thuiswerken is een blijvertje en organisaties beraden zich volop hoe de mengvorm er in de toekomst uit zal zien, wanneer het vaccin zijn taak heeft volbracht. Wat gaan we nog op kantoor doen? Is dat alleen nog ontmoeten? En hoe gaat het toekomstige kantoor eruitzien? En wat doe je thuis en hoe gaat de toekomstige thuiswerkplek eruitzien? Uitdagingen voor organisaties waarbij HR, IT en FM de handen ineen moeten slaan en waarbij een workplace manager een centrale rol zal gaan spelen.

Smart WorkPlace wijdde niet voor niets haar laatste magazine, nummer 7 verschenen in november 2020, aan blended working. Om daarop voort te borduren is nu besloten om ook in januari 2021 blended working centraal te stellen. Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van return on workplace hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl

Ook de overige thema’s voor 2021 zijn inmiddels bekend. Click hier voor een overzicht. 

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven