Tarkett, De Meeuw en Borrenbergs werken samen aan circulariteit

De enige oplossing om uitputting aan grondstoffen te voorkomen is échte circulariteit. Smart WorkPlace partner Tarkett, De Meeuw en Borrenbergs maken zich samen sterk om de afvalstromen in de bouwindustrie te reduceren.

De drie partijen willen weg met de wegwerpmaatschappij, door producten aan het einde van de levensduur te recyclen tot nieuwe producten. Zij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar een positieve impact kunnen maken op mens en planeet.

De Meeuw is een industrieel bouwbedrijf. Zij produceren modulaire units en werken al geruime tijd samen met de vloerenleverancier Tarkett. Dat doen ze in combinatie met de firma Borrenbergs, die de stofferingen aanbrengt.

Met het terugname- en recyclingprogramma ReStart® zorgt Tarkett er samen met partners voor dat de producten aan het einde van de levensduur teruggaan naar de verschillende ReStart®-centra. Het gaat bij dit recyclingprogramma echt om de samenwerking. Rob Kragt, CSR Communications Manager Tarkett, Paul Megens, Hoofd Inkoop De Meeuw, en Jeroen Blankers, Directeur Borrenbergs Groep, vertellen erover.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven