Rever nieuwe partner van Smart WorkPlace

Rever nieuwe partner van Smart WorkPlace

Rever is een fullservice bureau voor het ontwerpen & bouwen van werkomgevingen en draagt bij aan de ontwikkeling van duurzame en moderne werkomgevingen. In de week van het werkgeluk zijn wij daarom blij Rever aan te kondingen als nieuwe partner. Daarbij sluiten zowel Jamie Douw als Jaytee van Veen als expert aan.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Rever voor de werkomgeving van de toekomst?  

In de afgelopen jaren is er natuurlijk veel veranderd binnen de werkomgeving. Het kantoor krijgt daarin versneld een andere functie. Het wordt met name een plek waar je goed kunt (samen-)werken en een toegevoegde waarde bent in het behalen van de gezamenlijke doelen. Een plek waar je graag bent. Waarin de behoeftes van mens, team en organisatie centraal worden gesteld in de identiteit die bij jullie past; in jullie clubhuis. Bovendien wordt het steeds beter zichtbaar hoe belangrijk een fijne en aantrekkelijke werkomgeving is, zo ook in bijv. het aantrekken van nieuw talent.

In ons werk wisten we al hoe belangrijk de samenwerking tussen FM, HR, ICT en vastgoed binnen de organisatie was om een optimale werkomgeving te creëren. Tijdens de coronapandemie is dit besef echter nog duidelijker geworden en zien wij ook als positieve ontwikkeling dat bij huisvestingsvraagstukken steeds vaker in een breed perspectief en in een vroeg stadium verschillende stakeholders zijn aangehaakt. Ieder met een waardevolle bijdrage vanuit hun vakgebied.

Wij zien een enorm belangrijke ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn ons ervan bewust dat wij binnen ons vakgebied een enorme impact kunnen maken door duurzame keuzes te maken. Onze ambitie en focus ligt op het creëren van 100% circulaire werkomgevingen. Dit doen wij concreet door gebruik te maken van second-life producten (meubels en materialen) en door van bestaande grondstoffen nieuwe producten te maken en zo min mogelijke nieuwe grondstoffen te gebruiken.  

Welke rol kan Rever daarbij spelen?  

Wij creëren met opdrachtgevers een werkomgeving die hun identiteit en cultuur ademt. Bij het ontwerpen van de werkomgeving zijn wij ons bewust van de behoeftes die er binnen de verschillende lagen van de organisatie (mens, team en organisatie) spelen en hier proberen wij de juiste balans in te vinden. Daarin werken wij nauw samen met de verschillende gebruikersgroepen en stakeholders van de opdrachtgever.

Wij zien duurzaamheid als onze intrinsieke motivatie en zoeken graag naar de meest duurzame oplossing in onze projecten. En we laten met onze projecten zien dat we dan nog net zulke toffe dingen kunnen doen. Sterker nog: het wordt een interieur met een extra verhaal! Eentje die ook positief bijdraagt aan de wereld waar we in leven; niet alleen voor ons, maar ook voor de generaties daarna.

Op dit moment hebben wij niveau 3 van de CO2-prestatieladder, in 2023 willen wij niveau 5 behalen; het hoogst haalbare. Dit betekent dat wij ook de keten in beweging willen brengen als het gaat om duurzaamheid. Ons doel is om in de toekomst alleen nog maar (werk)omgevingen te creëren met bestaande producten, materialen en onderdelen en geen waste meer te hebben.

Waarom is het belangrijk voor Rever om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

Dit jaar (2022) bestaan wij 20 jaar en hebben wij ons in die jaren ontwikkeld tot een kennisorganisatie op het gebied van huisvestingsadvies, ontwerpen en realiseren van werkomgevingen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede werkomgeving een integrale visie en aanpak vraagt. Dit spreekt ons aan aan het Smart Workplace platform.

Wij zijn een organisatie die continu in beweging is en bezig is met innovatie. Om te innoveren is het uitwisselen van kennis voor ons belangrijk. Een van onze kernwaardes is co-creatie. Door met verschillende partijen binnen een groep of keten samen te werken creëer je betere oplossingen. Dit hopen wij bij SWP te vinden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven