SWP Magazine #13 verschenen: Lees hem hier

SWP Magazine #13 verschenen: Lees hem hier

De 13e editie van het SWP Magazine is uit! 'Een fijne werkplek voor iedereen' is het centrale thema van de nieuwe editie. Lees alle inzichten en praktische voorbeelden hier!

Micky Adriaansens, Minister van Economische Zaken en Klimaat, opent het nieuwe magazine door het belang van kennisdeling te onderstrepen. "‘Een goed begin is het halve werk.’ Deze uitdrukking staat ook nu nog als een huis, terwijl de Griekse filosoof Aristoteles het meer dan 400 jaar voor Christus schreef. Wat ís een goed begin, om fijn te kunnen werken?"

Gezond en duurzaam

"De missie van kennisplatform Smart WorkPlace is ‘een gezonde en duurzame werkomgeving voor iedereen.’", vervolgt Adriaansens. "Daar zitten veel kanten aan. Bijvoorbeeld een gezond binnenklimaat, met goede ventilatie en voldoende zuurstof. Een prettige akoestiek, zodat je elkaar goed kunt verstaan en niet overprikkeld raakt. Een doordacht lichtplan, met voldoende buitenlicht. Meubels en stoelen waar je lekker op zit, die behalve ergonomisch verantwoord ook duurzaam zijn. Het draait ook om hoe een werkruimte wordt ingedeeld, zodat iedereen op zijn eigen manier kan werken."

In dit nummer

Het SWP Magazine #13 staat bomvol met unieke inzichten, Round Table, columns en interviews. Zo spreekt Maaike van Kats over 'anders werken bij de politie en kijken we mee naar hoe we de 'twaalf zintuigen' kunnen gebruiken om de belevingskwaliteit van de werk- en levensomgeving te verbeteren.

Daarnaast kijk je natuurlijk mee naar de afgelopen editie van de WorkPlace Xperience en lees je inzichten van experts als Sander ten Hoedt, Jan Gerard Hoendervanger en Bram Aarntzen. Lees het magazine hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven