Whitepaper: De rol van CYOD in werkgeluk

Whitepaper: De rol van CYOD in werkgeluk

Het bieden van een positieve werkplek is cruciaal voor gelukkige werknemers. In deze context speelt ‘Choose Your Own Device’ (CYOD) een essentiële rol. In deze whitepaper gaat Amac in op de voordelen van CYOD.

In de voortdurende strijd om talent op de arbeidsmarkt, wordt de rol van werkgeluk en medewerkerstevredenheid steeds prominenter. Lees er in de whitepaper alles over.

CYOD

Wanneer je jouw werknemers laat kiezen hoe ze het liefste werken en met welke tools, worden ze gemotiveerd om het beste werk te leveren. Volgens Amac Pro is deze ‘employee choice’ een belangrijk thema in de snel veranderende werkplek. Een thema dat direct bijdraagt aan werknemersgeluk, tevredenheid, productiviteit en creativiteit. Choose Your Own Device (CYOD) is een beleid waarbij je jouw werknemers de vrijheid geeft om een device te kiezen uit een selectie door jouw organisatie goedgekeurde mogelijkheden om hun werk uit te voeren. Dit kan variëren van smartphones tot laptops en tablets. CYOD biedt werknemers de mogelijkheid om een apparaat te kiezen dat aansluit bij hun individuele behoeften en voorkeuren, terwijl je tegelijkertijd de IT-beveiliging en consistentie binnen je organisatie handhaaft.

Veranderende demografie

De demografie op de werkvloer begint te verschuiven. Het groeiende aantal millennials in een organisatie zorgt voor een verandering in de verwachtingen en eisen waaraan werkgevers moeten voldoen. Millennials hechten over het algemeen veel waarde aan werkgeluk en zoeken naar een balans tussen werk en privéleven. Dit dwingt bedrijven om te focussen op het creëren van een positieve werkomgeving die het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers bevordert. Werknemers van deze generatie zoeken naar zingeving in hun werk en willen zich verbonden voelen met de missie en waarden van het bedrijf.

Download de whitepaper hier gratis.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven