Experts Smart WorkPlace in Duurzame 50

Experts Smart WorkPlace in Duurzame 50

Smart WorkPlace is met drie experts goed vertegenwoordigd in de nominatielijst voor de ABN AMRO Duurzame 50. Deze prijs is de jaarlijkse thermometer voor duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector in Nederland.

Ieder jaar vraagt de vakjury (zie foto), ditmaal onder leiding van 2017-winnares Claudia Reiner, zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daaraan het meest bijdragen. Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

Er wordt beoordeeld op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Iedere genomineerde ontvangt voor deze onderdelen punten. Op basis van de puntenscore wordt de lijst, een top 50, samengesteld.

In deze top 50 zijn ook drie experts van Smart WorkPlace en een spreker van Workplace Day vertegenwoordigd. Het gaat om Geanne van Arkel, Ellis ten Dam en Martine Verhoeven. Yvette Watson is volgende week dinsdag 17 april een van de keynote sprekers op Workplace.day.

Kijk hier naar de gehele lijst.

Bron: Duurzame Top 50

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven