EHBO koffer voor ongezonde kantooromgevingen op WorkPlace Day

EHBO koffer voor ongezonde kantooromgevingen op WorkPlace Day

Smart WorkPlace partner TRIBOO was niet met lege handen naar WorkPlace Day gekomen: ze hadden een EHBO koffer bij zich vol oplossingen voor ongezonde kantooromgevingen.

Gezondheid is een van de meest dierbare dingen die we elkaar graag toewensen. Tegelijk is het helaas ook een van de meest kwetsbare dingen, want zo heeft bijvoorbeeld liefst 16% van de werknemers burn-out klachten en is het met de fysieke gesteldheid van de werknemers niet veel beter. Welke invloed kan de werkomgeving hebben op de gezondheid van de medewerkers? Wat werkt wel goed en wat niet? En wat is de ‘return on investment’ hiervan?

Kennisplatform Smart WorkPlace organiseerde over deze problematiek op donderdag 13 februari bij Wicked Grounds in Amsterdam WorkPlace Day met als thema: Return on WorkPlace! Tijdens de WorkPlace Day waren ruim 150 professionals aanwezig die zich bezighouden met de werkomgeving vanuit de vakgebieden WorkPlace Management, HR, Real Estate, Facility Management, Mobiliteit, Maintenance en IT.

TRIBOO was aanwezig met de EHBO koffer voor ongezonde kantooromgevingen. De inhoud bestaat uit innovatieve oplossingen als het gaat over constructies, materiaal en bindingstechnieken waarmee gezonde werkplekken met de laagste CO2 uitstoot van Nederland kunnen worden samengesteld. Het voltallige team van Smart WorkPlace nam uitgebreid de tijd om zich te laten voorlichten.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

 • Keep it cool!

  Keep it cool!

  zondag 13 augustus

  Hoe reboard je na een korte staycation? Daarover schreef Manouk de Weert van Smart WorkPlace Partner Brink Management / ...

  Verder lezen

 • Medewerkers mentaal gezond houden

  Medewerkers mentaal gezond houden

  zondag 13 augustus

  Hoe houd je medewerkers mentaal gezond? Zorgverzekeraar ONVZ heeft Helder voor de Geest gelanceerd, een serie video’s ...

  Verder lezen

Terug naar boven