Gezonde werkplek ook thuis belangrijk

Gezonde werkplek ook thuis belangrijk

Een gezonde werkplek is niet alleen op kantoor, maar ook thuis belangrijk. Daarom lanceert Smart WorkPlace partner TRIBOO de TRIBOO THUIS SERVICE.

Het coronavirus heeft een enorme impact op de manier waarop en waar we werken. Veel mensen werken momenteel noodgedwongen thuis, vaak op een eetkamerstoel aan de keukentafel. Deze manier van werken is op korte termijn te overbruggen. Als het noodgedwongen thuiswerken echter langer gaat duren liggen fysieke klachten op de loer. Dit is iets wat niemand wil en waar we wel iets aan kunnen doen.

TRIBOO weet dat er op het kantoor strikte normen gelden als het gaat over veiligheid en werkplekinrichting. Het bedrijf vindt dat als je thuis werkt omdat de werkgever dat vraagt, ook de juiste materialen aanwezig moeten zijn en dat meubels thuis ook aan de Arbo-regelgeving moeten voldoen.

TRIBOO wil medewerkers helpen om nu al de stappen te zetten, zodat u een fijne, gezonde werkplek heeft. Én zodat u voldoet aan de wetgeving als thuiswerken vast beleid wordt.

TRIBOO THUIS SERVICE

Om ervoor te zorgen dat u op korte termijn veilig en gezond thuis kunt werken is de TRIBOO THUIS SERVICE voor u ingericht. U kunt de deskundige medewerkers via de hiervoor ingerichte online communicatiemiddelen eenvoudig bereiken. Samen met u bekijken ze de huidige werkplek en uw ervaringen tot nu toe. Vervolgens stellen ze de werkplek samen: een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau, een ergonomische stoel, een akoestisch scherm. Alles wat nodig is om u prettig, veilig en gezond te laten werken.

Als de bestelling compleet is gaat de TRIBOO THUIS SERVICE direct voor u aan de slag zodat uw gezonde circulaire werkplek zo snel mogelijk bij u thuis is. Daarbij zijn er verschillende opties:

  • Doe het zelf pakketten afgeleverd tot aan de voordeur.
  • Een compleet geïnstalleerde werkplek bij u thuis.
  • Gratis online hulp bij het monteren en installeren van de doe het zelf pakketten.  

Belangstelling? Stuur een mail naar thuiswerken@triboo.nl en de TRIBOO THUIS SERVICE neemt direct contact met u op.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven