Gelukkig nieuwjaar! Smart Workplace in review

Gelukkig nieuwjaar! Smart Workplace in review

Gelukkig nieuwjaar! Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar kijken we terug op een succesvol 2022. Een jaar waarin veel mensen weer terug naar kantoor kwamen en het belang van een goede werkplek werd benadrukt.

Smart WorkPlace zet als kennisplatform de stap naar de duurzame en gezonde werkomgeving. In 2022 is deze visie uitgedragen in 576 artikelen die door 50 duizend gebruikers bezocht zijn.

Partners

Smart Workplace introduceerde dit jaar ruim 40 nieuwe partners. Van Gemeentes tot dienstverleners, allemaal met een unieke visie op de werkplek. Alle partners zijn te zien op de partner-pagina

De top 5 van meest gelezen berichten:

1. Spie en Strukton bundelen definitief krachten (lees)

2. Publieksverkiezing ISS Workplace Manager of the Year 2022 geopend (lees)

3. Waar is iedereen? Is de bezetting bij u op kantoor ook zo laag (lees)

4. SWP Talks 19: Hybride werken nog geen ingeburgerd begrip (lees)

5. Cushman & Wakefield nieuwe partner van Smart Workplace (lees)

Podcasts en round tables

De podcastserie SWP Talks is een groot succes, inmiddels zijn er 21 afleveringen geproduceerd met een breed scala aan onderwerpen en sprekers. Ook de vier round tables met de Duurzame Impactmakers zijn een mooi initiatief van ISS en Smart Workplace dat vanuit 2022 door zal gaan in 2023. Een ander nieuw initiatief uit 2022 zijn de City Tables.

Events en de toekomst

Ook publiceerde Smart Workplace natuurlijk whitepapers en e-zines, magazines en mooie evenementen. Smart WorkPlace bedankt iedereen hartelijk voor al deze bijdragen, het meedoen en de inspiratie. In 2023 gaan we graag gezamenlijk verder met het creëren van een duurzame en gezonde werkomgeving voor iedereen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven