21 april 2022: Webinar HEVO over hybride werken

21 april 2022: Webinar HEVO over hybride werken

Hybride werken binnen bestaande huisvesting, hybride werkcultuur en hybride ICT-voorzieningen. Deze drie thema’s komen aan de orde tijdens het webinar Hybride Werken van Smart WorkPlace partner HEVO.

De overstap naar een andere, hybride manier van werken is een complex veranderingsproces en vraagt om een integrale benadering vanuit de samenhang tussen ICT, mens & organisatie en huisvesting. Daarom organiseert HEVO op donderdagochtend 21 april van 9 tot half 11 het webinar Hybride werken. Sprekers zijn Pim Bressers en Kim Vermeulen.

Tijdens het webinar komen drie thema’s aan de orde: Hybride werken binnen bestaande huisvesting, hybride werkcultuur en hybride ICT-voorzieningen.

Het programma:

09:00-09:15 Trends en ontwikkelingen

09:15-09:35 Hybride werkcultuur; valkuilen, handvaten en richtlijnen. Onderwerpen zijn onder meer beloning, teambinding, leiderschap, communicatie en heldere richtlijnen/werkafspraken.

09:35-10:00 Hybride werkomgeving; aan de hand van 2 casussen

  • Van een traditionele werkomgeving naar een hybride werkomgeving
  • Van een activiteitgericht werkomgeving (AGW) naar een hybride werkomgeving

10:00-10:15 Hybride ICT-voorzieningen

  • Werkplekreservering
  • Digitaal en hybride vergaderen

10:15-10:30 Vooruitblik (vervolg), vragen, discussie en afronding

Het webinar is bedoeld voor bestuurders, directeuren, HR en managers vastgoed en facilitair in de publieke en private sector. Aanmelden kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 21 april 2022permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven