‘Zoeken naar verbinding in de hybride wereld’ thema CfPB Jaarcongres

‘Zoeken naar verbinding in de hybride wereld’ thema CfPB Jaarcongres

Op 13 oktober houdt het Center for People and Buildings het CfPB Jaarcongres. Thema dit jaar is ‘Zoeken naar verbinding in de hybride wereld’.

Tijdens het interactieve jaarcongres presenteert het CfPB kennis die ze het afgelopen jaar hebben ontwikkeld op het gebied van de snel veranderende werkomgeving. Dit gebeurt door middel van informatieve lezingen, een interactief parallelprogramma en een inspirerende keynote speech. Daarnaast kunnen bezoekers grasduinen op het Kennisplein. Het congres is daarmee een must voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijke kennis op het gebied van de snel veranderende werkomgeving.

Programma

CfPB-directeur Jacqueline Schlangen presenteert de eerste resultaten van het collectieve onderzoek Werk in Transitie en zal daarnaast de eerste uitkomsten van het Nationaal Onderzoek ‘Activiteiten op het werk’ met je delen. Ook hoor je alles over een recent wetenschappelijk onderzoek naar verbinding in de werkomgeving.

In het veelomvattende parallelprogramma staat het thema ‘Verbinding’ eveneens centraal. Samen met CfPB-onderzoekers kun je de diepte in op diverse thema’s zoals ‘De Wendbare Werkomgeving’, ‘Pilots Hybride Werken’ en ‘Samenwerken & Ontmoeten’. In deze sessies deelt het CfPB actuele onderzoeksresultaten. Het CfPB gaat tijdens het jaarcongres ook het gesprek aan met alle deelnemers, in de hoop zoveel mogelijk van elkaar te kunnen leren. Op die manier is ‘verbinding’ niet alleen een theoretisch begrip, maar brengt het CfPB het tijdens het CfPB Jaarcongres ook echt in de praktijk.

In de afsluitende keynote speech wordt de tijdens de dag gedeelde kennis in een breder perspectief geplaatst.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven