WorkWire nieuwe partner Smart WorkPlace

WorkWire nieuwe partner Smart WorkPlace

WorkWire is een huisvestingsadviesbureau en creëert inspirerende en betekenisvolle werkomgevingen voor haar opdrachtgevers en hun medewerkers.

Esther Roelofs sluit zich aan als expert. Esther is Founding Partner bij WorkWire en projectleider/programmamanager in (strategische)  huisvestingstrajecten.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet WorkWire voor de werkomgeving van de toekomst?

“Het wordt steeds belangrijker dat we intelligente en intuïtieve werkomgevingen creëren die medewerkers altijd en overal optimaal ondersteunen. En waarin user experience en slimme technologieën het werkleven makkelijker en leuker maken. Het moet een omgeving zijn waar optimaal hybride gewerkt kan worden en waarin medewerkers excelleren en talent bloeit. Met het kantoor als vliegwiel voor samenwerken, kennisdelen en het bouwen aan de cultuur. Zo wordt het weer een aantrekkelijke plek waar nieuwe netwerken en innovaties ontstaan en successen samen gevierd kunnen worden.”

Welke rol kan WorkWire hierin spelen?

“Met ons multidisciplinaire team van adviseurs, ontwerpers en projectmanagers ontzorgen we onze opdrachtgevers bij deze uitdagende opgave. Dit doen we met heldere en haalbare adviezen, doordachte ontwerpen en engagement programma’s die medewerkers meenemen in de nieuwe manier van werken. De nadruk ligt op het bieden van totaaloplossingen; een werkplekconcept slaagt alleen als het integraal wordt ontwikkeld.”

Waarom is het belangrijk voor WorkWire om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

“We analyseren, ontwikkelen en programmeren vanuit het perspectief van de organisatie en haar medewerkers. Onze opdrachtgevers opereren in uiteenlopende sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, universiteiten, academische ziekenhuizen en (rijks)overheden. Elke organisatie is anders. Met eigen structuren, processen en rituelen en eigen doelen en ambities. En ontwikkelingen gaan nog steeds razendsnel. Om goede maatwerkoplossingen te blijven creëren, willen we dicht tegen deze sectoren en hun ambities, plannen en zorgen aanzitten. Maar ook de uitwisseling van kennis en ervaringen met vakgenoten is belangrijk. De bereidheid om best practices en inzichten onderling te delen is sinds de coronacrisis enorm toegenomen. Zo hebben we bij WorkWire inkijk gegeven in onze database en conclusies door het publiceren van een gratis te downloaden inzichtenrapport over de succesfactoren en aandachtspunten van het ‘hybride werken’. We hopen dat we door deelname aan dit platform geïnspireerd raken door eindgebruikers en vakgenoten en dat we samen verder kunnen bouwen aan mooie oplossingen!”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven