Aquablu en Selecta uitgeroepen tot winnaars van de CBRE Supplier Innovation Award 2023

Aquablu en Selecta uitgeroepen tot winnaars van de CBRE Supplier Innovation Award 2023

In België heeft Selecta de CBRE Innovatieprijs gewonnen dankzij hun samenwerking met Aquablu en de introductie van de Aquablu REFILL+; een innovatief watertappunt dat dranken serveert zonder single-use verpakkingen.

De Innovatieprijs beloont vernieuwende ideeën, nieuwe manieren van werken en oplossingen van wereldklasse voor klanten, evenals de schaalbaarheid en eenvoud van implementatie.

Dubbele overwinning

Samen wisten Aquablu en Selecta zowel de juryprijs als de publieksprijs te bemachtigen, vooral dankzij het innovatieve tappunt: de Aquablu REFILL+. De pitch voor de prijs benadrukte de veelzijdige voordelen van het Aquablu REFILL+ systeem voor moderne werkplekken, zoals:


- Smaakwater met toegevoegde vitamines, mineralen en elektrolyten
- Een modulair ontwerp, dat past in elk kantoor of keuken
- Maandelijkse duurzaamheidsrapportage (ESG)
- Gepatenteerde hygiënische uitgifte technologie
- Optionele extra's zoals betaaloplossingen en glaswerk
- Schaalbaar en eenvoudig te implementeren


De jury erkende het sterke samenwerking tussen Aquablu en Selecta, dat de Europese marktleider is in onbemande oplossingen voor koffie, frisdranken, snacks en vers voedsel. De aanwezigheid van Selecta maakt het voor de Aquablu REFILL+ mogelijk om heel gemakkelijk op te schalen binnen werkplekken in heel Europa. Met de positieve impact op de vitaliteit, productiviteit en duurzaamheid van de werkplek, is het duidelijk waarom zowel de jury als het publiek overtuigd waren.


Ontdek meer over Aquablu

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven