Vereniging Zakelijke Rijders

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen

T: 0347 345246


Vereniging Zakelijke Rijders komt op voor de belangen van, hoe kan het ook anders, zakelijke rijders. Of u nu werknemer bent of ondernemer, of u uw zakelijke kilometers rijdt in een gekochte of geleasde auto van de zaak of in uw privéauto: wij zijn er voor u. U krijgt van ons informatie en u kunt ons vragen stellen. Wij lobbyen in Den Haag en Brussel, maar wij kunnen ook helpen in discussies met uw werkgever. Hieronder vindt u onze kernwaarden en onze standpunten op het gebied van bijtelling, mobiliteitsbudget, kilometervergoeding, maar ook van autoregelingen.

  • Bijtelling moet eerlijker
  • Autoregelingen moeten transparant en evenwichtig zijn
  • Geen beperking in keuze merk, model, carrosserie of uitvoering
  • Geen eigen risico doorbelasten onder werktijd en geen te hoog eigen risico hanteren
  • Ruim baan voor mobiliteitsbudgetten
  • De onbelaste kilometervergoeding is te laag

Als belangenbehartiger voor de zakelijke rijder worden zakelijke rijders al vanaf het gratis lidmaatschap uitgebreid geïnformeerd, over wat de rechten van een zakelijk rijder zijn en wat de plichten van een werkgever en leasemaatschappij zijn. Bekijk HIER de mogelijkheden en mis niets.

Wilt u als werkgever óf organisatie binnen de automotive branche ons ondersteunen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, informeer dan naar de mogelijkheden via info@vzr.nl of 0347-345246.

Bezoekadres: Lange Dreef 8, 4131 NH Vianen Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven