Return on workplace in november centraal thema bij Smart WorkPlace

Return on workplace in november centraal thema bij Smart WorkPlace

Return on workplace blijft ook post-corona in een hybride werkomgeving van belang, want het kantoor blijft onderdeel van onze manier van werken. Daarom is het in november het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Tegelijkertijd wordt gezondheid een steeds belangrijker thema in de werkomgeving. En dus ook de vraag welke invloed de werkomgeving heeft op de gezondheid van de medewerkers en wat wel en niet werkt in een kantooromgeving. Een andere vraag die in dit verband steeds relevanter wordt is: gaat het bij de return on workplace alleen om de werkplek op kantoor of geldt hetzelfde ook voor de thuiswerkplek? En welke vragen roept dit fiscaal en juridisch op? En natuurlijk: hoe maakt de workplace manager zijn businesscase?

Heeft u initiatieven of innovaties die te maken hebben met return on workplace? Stuur dan een mail naar de redactie via peter@smartwp.nl.

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven