Creëer online je eigen hanglamp

Creëer online je eigen hanglamp

Je workplace verlichten met een door jezelf ontworpen hanglamp? Dat kan dankzij Philips MyCreation van Smart WorkPlace partner Signify.

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting en voorheen Philips Lighting, lanceerde het pilotproject Philips MyCreation onlangs tijdens de Internationale Dag van het Licht. Dankzij Philips MyCreation creëer je online je eigen hanglamp dankzij de nieuwste 3D-printtechnieken. Met slechts een paar muisklikken kies je de vorm, de grootte, de kleur, de textuur en het patroon van je persoonlijke en duurzame – want volledig recyclebare – lamp.

Volgens Mark van Zon, Leader Consumer Benelux bij Signify, zijn de mogelijkheden eindeloos: “Het gaat van speels nonchalant tot casual trendy of klassiek chique.” Momenteel loopt Philips MyCreation als een proefproject in Nederland en België, met productie in Nederland. Van Zon: “We verwachten een succesvolle pilot waarna we de propositie verder zullen uitbouwen zodat de klant nog meer keuzevrijheid krijgt.”

Benieuwd hoe deze hanglampen er in het echt uitzien? Check it out in de volgende Doppio Espresso vestigingen: Amsterdam (Kinkerstraat), Utrecht (The Wall), Den Bosch, Groningen, Den Haag en Rotterdam (Wytemaweg).

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven